Baj van egyik legjobb baratom öngyilkos akar lenni mit tegyek? Hogy beszelhetnem le rola?
legvegsobb esetben, ha ennyire tragikus az ugy (NEM javaslom senkinek a csalast felre ne ertsetek) esetleg halvanyitsatok el a felevi jegyet tollradirozos radirral (ami csak a papirt koptatja amugy) es irja at radirozhato tolal. ev vegere meg javista ki.
Vagy szoljatok inkabb valami felnottnek, nem megoldas a gyerekbantalmazas semmira.
4-es: Ez valószínűleg csak tovább rontana a helyzeten! Az én apám is hasonló, és mikor még gimibe jártam, állandóan a hátam mögött beszélt velem a tanárokkal (akik azért mondtak el neki mindent - még a megalázó dolgokat is - mert apám mindenki más előtt azt hangoztatta, hogy ő mindenben támogat engem, és soha nem mérges rám, mindent megtesz értem, csak az én javamat akarja, és "nagyon szeret", stb.) meg össze-vissza kutakodott a szobámban is, s általában véve is: semmi nem volt előtte "szent". Én az ő szemében csak saját maga része voltam, az ő kiterjesztése, akit kénye-kedve szerint sanyargathat. (Talán érdekes lehet ez a honlap, bár - nyilván - közel sem biztos, hogy ennél a családnál is hasonló a probléma: [link]
Az iskolapszichológus valószínűleg tudna segíteni a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!