Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vérnyomáscsökkentő relaxációs...

Feki19 kérdése:

Vérnyomáscsökkentő relaxációs feledatokat mondjatok legyetek szívesek!?

Figyelt kérdés
Mert amúgy normális a vérnyomásom, de stresszhelyzetbe, legfőképpen orvosnál nagyon magasra felmegy...És kéne valami módszer ennek kiküszöbölésére... Nagyon megköszönném !!! (15, fiú)

2016. jan. 11. 14:05
 1/5 gömbicica ***** válasza:

iskolaorvosnál voltál ilyen helyzetben? neki illett volna tanácsot adni :(

ha nagyon stresszelős vagy, akkor valami nyugtató növényi dolgot próbálj meg szedni napi rendszerességgel.

attól szerintem nem lesz bajon. mondjuk nervenplege tablettát.

légzésre figyeléssel csökkenthető elvileg a feszültség.

nekem még nem sikerült :( :(

lehet hogy tullélegeztem.mert hogy ilyen is van :(

orvosnál mindenkinek kicsit nagyobb a vérnyomása. De Te még gyerek vagy, nem lenne jó ha ez állandósulna :( :(

testsulyod normális ?

2016. jan. 11. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Amikor stressz ér, felmegy a vérnyomásunk, ez teljesen normális. Valakinél előfordul az ún. fehér-köpeny szindróma, ilyened van neked is valószínűleg. Ez mennyire súlyos nálad? Volt valami rossz élményed korábban orvosokkal?

Nyugodt egyenletes mély légzés segíthet, illetve a fejed felé emeled a kezeid, mintha felfelé nyújtóznál, az leviszi a vérnyomást.

2016. jan. 11. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát én 90 kg körül vagyok, de 187cm is, és nehéz csontozatú...Köszönöm szépen a válaszokat, a légzéses dolgot próbálgatom, a gyógyfüveket pedíg megveszem ! Nagyon köszönöm !!!
2016. jan. 11. 16:52
 4/5 gömbicica ***** válasza:

Kedves 2-es. ezt a felemelt kéz dolgot nem dokitól tudod ugye ? Ők nem hinném, hogy ilyen egyszerü tanáccsal szolgálnának :(

ez csak olyan tüzoltás szerüen jó vajon???

tapasztalatod is volt ezen a téren?

2016. jan. 11. 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:
De ha nincs jobb :D
2016. jan. 11. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!