A Lokren hatását felerősíti vagy épp gyengíti a Flugalin?
Figyelt kérdés
Lokrent (vérnyomáscsökkentő) szedek mert magas a pulzusom.
Mentruációnál viszont annyira görcsölök, hogy kell fájdalomcsillapító. A Flugalin 100mg nevű gyógyszer nem szteroid gyulladásgátló és mind a 2 gyógyszer betegtájékoztatóján az van hogy befolyásolhatják egymás hatását de az nincs egyiken sem hogy a Lokrent felerősíti vagy gyengíti.
#menstruáció #gyógyszer #fájdalomcsillapító #fájdalom #vérnyomás #pulzus #menzesz #gyulladásgátló #vérnyomáscsökkentő #nem szteroid
2015. dec. 30. 21:01
1/2 anonim válasza:
Én szedtem valaha mind a kettőt. A Lokren az vérnyomáscsökkentő, és nem is a legerősebb fajtából. Viszont a Flugalin az nagyon jó fájdalomcsillapító. Ha tippelnem kellene akkor azt mondanám, hogy a Flugalin besegít a Lokrennek, vagyis lejjebb viszi a vérnyomásodat. De ha az orvos ezt nem mondta neked, akkor biztosan nincs is nagy hatással egymásra a két orvosság.
2/2 anonim válasza:
Én már vagy húsz éve szedek béta-blokkert, Lokrent is szedtem már, és ez alatt jónéhány fájdalomcsillapítót is. Az NSAID-od, mint a Flugalin, nekem nem befolyásolják a pulzusszámomat, viszont az Algopyrin lassítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!