Fontos! Az ásványvíz felerősíti a candidát?
Figyelt kérdés
Aki candidás, azt tudja lehetetlen megszabadulni a candidától. Kérlek válaszoljatok nekem a kérdésemre. Előre is köszi mindenkinek!
Többször megfigyltem, hogy amikor megiszom az ásványvizet, akkor a candida szaporulat beindul. Látványos jele van a körmön és felpuffad a hasam.
Minden olyan ételt megvontam a szervezetemtől, ami táplálja a gombákat. Étkezés után nem tapasztalok ilyet, csak akkor amikor a 7.6ph ásványvizet iszom.
Tudom hihetetlenül hangzik, de ha nem én élném át, el sem hinném. Ásványvíz élteti a candidát? Saját magamon tapasztalom. MI a baj? Ph probléma? Mert azt tudom, hogy a vér normális ph értéke 7,35 és 7,45 között mozog.
Tök kétségbe vagyok esve. Segítsetek!!!!
Mit igyak? Mit csinálok rosszul???
2015. szept. 16. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!