Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon rosszul vagyok, nem...

Nagyon rosszul vagyok, nem bírom már. Lesz ez valaha jobb?

Figyelt kérdés

Két éve depressziós vagyok, pánikrohamaim vannak, folyamatosan szorongok.

Most már napok óta semmit nem csinàlok csak fekszem, nem tudok enni, inni, ma meg fel sem keltem az ágyból.

Remeg kezem làbam.

Nahyon dok mindennel próbálkoztam már. Semmi nem segít, már beleőrülök, nem bírom. :'(

2015. dec. 31. 11:03
1 2
 11/16 hosszúhajú ***** válasza:
ebben legalább van szorongásoldó meg antidepi is. már csak az a kérdés hogy megfelelő mennyiséget szedsz-e ( szerintem nem )és hogy valóban ez a leghatásosabb-e neked. mindenkinek más gyógyszer jön be. egy biztos ( voltam ilyen cipőben ) van olyan gyógyszerkombináció amitől ez el fog múlni csak kikísérletezik rajtad. ilyenkor szoktak 8 napra minimum kórházba feküdni, hogy rendesen beállítsák a gyógyszered és megfigyeljenek. valahol valamelyik gyógyszered vagy a mennyiség nem stimmel, így az agyad nem reagál megfelelően. bárcsak tudnám melyik. dokid rendes, rendesen próbál mindent?
2015. dec. 31. 18:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát az túlzás, hogy rendes.. :) Igazából csak gyógyszereket ír főleg és azt ismételgeti különböző megfogalmazásokban, hogy minden fejben dől el.
2015. dec. 31. 19:01
 13/16 hosszúhajú ***** válasza:
minden fejben dől el - igen ha megfelelően működik a fejed. nincs kedved befeküdni egy rövid időre h beállítsanak?
2015. dec. 31. 19:18
 14/16 ankap1975 ***** válasza:
Azt kellene kideríteni, hogy mitől szorongsz. Mitől félsz? Csinálsz kognitív terápiát? Írd le a gondolataidat, amennyit csak tudsz.
2016. jan. 1. 02:16
 15/16 hosszúhajú ***** válasza:
nálam a szorongásnak sokszor nincs is oka. csak ott van, mert nem jól működik az idegsejtek közti ingerületátadás
2016. jan. 1. 13:40
 16/16 hosszúhajú ***** válasza:
azt hiszem megijesztettelek ezzel a befekvéssel. Tudod ha ennyire régóta nem javul valami, ott talán az is felmerül hogy dokit kéne váltani.
2016. jan. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!