Nagyon rosszul vagyok, nem bírom már. Lesz ez valaha jobb?
Két éve depressziós vagyok, pánikrohamaim vannak, folyamatosan szorongok.
Most már napok óta semmit nem csinàlok csak fekszem, nem tudok enni, inni, ma meg fel sem keltem az ágyból.
Remeg kezem làbam.
Nahyon dok mindennel próbálkoztam már. Semmi nem segít, már beleőrülök, nem bírom. :'(
Szerezz barátokat ,ha lány vagy barátnőket
Mozdulj ki otthonról
Nagyon érdekes helyzet lehet, hogy sem enni nem tudsz, sem inni, sem a konyháig kimenni, de a gyakorikérdéseken való kérdés feltevés az még megy...
Mi miatt lettél két éve depressziós?
Lényegében már kiskorom óta szorongó és introvertált voltam, mert nem volt túl jó gyerekkorom.. Nagy szerepe van ennek is a mostani állapotban, de 2 évvel ezelőttig egéaz jól tudtam kezelni, bár rengeteget szorongtam előtte is és stresszeltem felesleges dolgokon.
2 éve aztán "tömbösítve" jöttek a rossz dolgok, rokon halála, testvér súlyos balesete és hosszantartó lábadozása, munkahelyi kudarcok, anyagi problémák, párkapcsolat nagyon fájdalmas lezárása..
Mindig próbálkoztam alternatív gyógymódokkal, de nem éreztem sosem hogy jobb lenne, max ideig-óráig, így aztán elmentem egy pszichiáterhez.. Most összesen 3 féle gyógyszert szedek az ő tanácsára, de némelyikről úgy érzem, inkább árt, mint használ. Ő azt mondta kell idö amíg megszokom, ez minden embernél más, van akinél 3-4 hónap is lehet.. Hát, remélem hamarosan jobb lesz már nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!