Hogy lehet ez? Intro vagy extrovertált vagyok? Esetleg depresszió vagy idegösszeomlás?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy kisgyerekként, vagy talán nem is olyan kis gyerekként 1-6. osztályig sose éreztem azt, hogy én szorongok, vagy valami hátráltat. Elmentem a barátokkal szórakozni, fociztunk, nem is voltam az a csendes, nem szorongtam. Aztán utána jöttek a stresszes időszakaim 7. Osztályba valahogy rá volt álva az agyam a tanulásra és folytonos stressz ért, mert tudtam hogy ettöl függ a jövőm, meg a továbbtanulás minden. 8. Osztályba megvoltam, hisz az osztálytársaim olyannak ismertek amilyen voltam az elejétől. Jött a középiskola, na és ez volt az érvágás a "gátlástalan" életemnek, nehéz volt beilleszkedni, most végzős vagyok, de még így is roppant nehéz bárkivel is kapcsolatot teremtenem, emlékszem 9.be kőkemény koncentrációs zavarom volt, így végzősként sem enyhült sokat. Zárkózott lettem, ellenbe régebben meg aligha találtak otthon. Rossz látni, hogy a régebbi és a mostani osztálytársaim mind jól érzik magukat, én meg egy senki lettem és így is fogok meghalni. :( Vágyom a másik életre, jó lenne a sok barát. Nem tudom, hogy egy introvertált a kezdetektől is már introvertált, vagy élete folyamán lesz az, vagy ez alapból le van kódolva aki az és kész.2015. dec. 30. 20:41
1/1 anonim válasza:
Nyugodj meg, gondolkodj pozitívan és próbálj meg meditálni! :d Komolyan mondom. Nagyon sokat segít! Leszek a barátod, ha akarod! :D Egyébként én is baráthiányban szenvedek. Nem lakom olyan messze a fővárostól, de akik vannak és egy hullámhosszon is vagyok, ők pedig tényleg messze laknak...Nincs kivel elmenni sehova sem. Ez a rossz csak, más nem. Mondjuk nem vagyok, nem voltam valami nagyon bulizós lány, de bevallom őszintén, hogy olykor-olykor elmennék egy kicsit kikapcsolódni. Most is itt ülök itthon, megöl az unalom, pedig szilveszter van!!!! :S Na, de 2016. Változtatni kell! :D Ne szomorkodj! Fel a fejjel! ;)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!