Szerintetek elertem az Alfát? Szerintetek hasznos?
Na szóval ez a meditáció hasznos? azt csináltam h lefeküdtem mellettem meditációs zene. Elkepzeltem egy fekete vásznat es visszaszmoltam 100-tól. A vegere ugy ereztem mintha lebegnek, nem igazan ereztem a testem. amikor ezt ereztem elkepzeltem egy templomot,ugymondd az elmemet fizikai dologként, mint egy szentély. Érzésekre elosztottam (felelmek, Kudarc, öröm stb.) setaltam bent, a negativ erzeseket kisoportem, kidobtam
A pozitiv gondolatokat eloterbe helyeztem.ebben az állapotbam voltam egy órát. szóval ez alfa volt? ez hasznos lehet?
Az volt, önhipnózis.
Ha szakszerűen csinálod, hasznos is lehet. Csakhogy meg kell tanulni, hogy minek mi a következménye. Pl.: ah kidobod a negatív dolgokat, csak látszólag szabadulsz meg tőlük, bármikor visszatérhetnek. A helyes út az, ha olyant teszel velük (speciális megfigyelés), amitől maguktól átalakulnak. A módszert meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!