Tudnatok segiteni? Mar regota foglalkoztat az ongyilkossag gondolata. Nem tudom mi tevo legyek mostansag nagyon ki vagyok borulva. Tudnatok adni nehany hasznos tanacsot hogy elmuljon a depressziom? 15/l
Tégy jót.
Segíts másokon.
Téged jó érzés fog eltölteni ők meg hálásak lesznek. :)
Szia. Engem felvidított tizen-huszonéves koromban pl. a Padödő zenéje. (Van vagy 11 albumom tőlük). Janis Joplin-t is szerettem pl. Little girl blue.
Nézz filmeket, vígjátékokat pl. Apácashow, Másnaposok szerencséje, stb, vagy komolyabbakat pl. Észvesztő. Olvass elgondolkodtató könyveket, önéletrajzi könyveket, hogy tágítsd a világképedet. A könyvesboltok kínálta Ezotéria részleget nem ajánlom, rossz irányba visznek. Ezt csak mint idősebb, több ítélőképességgel rendelkezőként mondom. 15 évesen még keveset tudsz a világról. Érdemes könyvtárt felderíteni, biztos találsz valamit, amiről olvasnál. Jó könyvek pl. Vekerdy Tamás: Kérdezz Felelek, Platón: Szókratész védőbeszéde.
Kérj segítséget diakónián, képzett lelkigondozótól.
Iskolaidőben meg tanulj rendesen, sportolj valamit!
Bocsánat, Vekerdy: Honnan? Hová?
Kedves könyv Michael Ende-től a Momo.
https://www.youtube.com/watch?v=73LS237fql0
Jézus téged is szeret! Szenvedett érted a kerszten és te el akarod dobni az életet? Nem is szabad erre gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!