Hasznos lehet a düh levezetése valamilyen tárgy ütlegelésével (párna, bokszzsák) a megnyugvás eléréséhez?
Az érdekelne, hogy mennyire válik be a következő "tanács":
Ha harag, neheztelés, ami ki akar belőlünk törni, akkor szükségünk lesz egy olyan zárt helyre, ahol nyugodtan csinálhatunk zajt, valamint néhány olyan tárgyra, amit agyba-főbe verhetünk. Addig ütjük-vágjuk ezeket, amik teljesen kimerülünk, ha szükséges több menetben megismételhetjük a dühöngést. Közben kiabáljuk, sírjunk, káromkodjunk, fenyegetőzzünk. A végén - kb. 30-45 perc után meglepően nyugodtnak fogjuk érezni magunkat.
Ha nagyon mérges vagy az ironikus válasz ér a legkevesebbet... Nos nézd, ha emberen vezetnéd le, azt kerüld. Még mindig inkább fojtsd el, mint emberen vezesd le, de sokkal jobb tárgyon levezetni, vagy mondjuk,ha valami kemény küzdősportot választasz. :)
Ismerek én igazi jótét lélek embert, aki borzasztó sokat segít az embereknek, na ő pl cselgáncsozik keményen és pankráció showkra is eljár, így vezeti le a feszkót!:)
Magam részéről, amikor nagyon elegem lett mindenből, akkor rommá vertem egy tintasugaras nyomtatót (lehet lepontozni, a nyomtató kukába ment volna, senki nem volt otthon, minden emberrel korrekt voltam, senkit nem bántottam meg) és utána én voltam a nyugalom mintaképe. Fáradtsággal vegyes nyugalom vett erőt rajtam, de igazából hónapokig nyugodtabb voltam. :)
Alap szinten agy jó AC DC cd is jó lehet, meg egy fasza fejhallgató! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!