Hány db xanax kell ahhoz hogy rövid időn belül elaludjak?
Nagyon szarul érzem magam és egy értelmes gondolatom sincs hogy mitől lehetne jobb, így ezt láttam a legjobb rövidtávú megoldásnak. Az elalvást tényleg csak elalvásként értem, nem meghalni szeretnék csak gondolkodni nem akarok.
Illetve leírnátok úgy hogy annál a darabszámnál hány milligrammra gondoltok? Előre is köszönöm!
(162 cm vagyok és 55 kg, nem tudom ilyesmi számít-e)
Elég egy darab is, a legkisebb "címletből". :)
És holnap tessék elmenni orvoshoz.
Én is hasonló vagyok, mint Te (54 kg). Nekem 3 db kell a 0,5 mg-osból, de én már 4 éve szedem.
Ha életedben először veszed be, ne szedj be többet, mint a 0,25-ös fele.
van mikor egy fél 0,5östől, van mikor 1 egész 0,5östől alszok el
~60kg
Miután egyre több kell, nem biztos, hogy ez a jó megoldás, ráadásul a májadat is rongálja.
Nem orvoshoz kell menned, hanem pszichoterapeutához (olyan pszichológus, pszichiáter, stb., aki kiképzést kapott terápiára), és tanulj meg relaxálni, mert csak ez a megoldás vezet a gyógyuláshoz. Minden más csak elfedi a tünetet.
Előadás az alvászavarról:
Testsúly nem számít, mert "az agyunk kb. egyforma" ott fejti ki a hatását.
(Egyéni eltérések abszolút nem a súlykülönbségre vezethetők vissza.
Emancipunci, emancipáció van pszichés gyógyszerek terén.)
Szerencsés akinek mikrodózisok is használnak.
3x0,5-2mg beállítva (nem a kezelés legelején) teljesen átlagos adag, ami mellett hétköznapi tevékenységek tompultság nélkül végezhetők.
(Akár vezetni is lehet vele, ritkán tiltja a kezelőorvos. Véletlen baleset történne, ennyit ki sem lehet mutatni, pláne, hogy nem is keresik, mert nem tiltott.)
Tehát eredményesen, nem a placebo hatás miatt, a megszokott,
napi 3-szori dózist egyszerre bevéve működik tompítóan.
Ezzel óriási bűnt sem követ el, mert a 24 órán belül bevehető mennyiséget nem haladta meg.
Persze hosszú távon semmire sem megoldás, mert gyorsan
tolerancia esetleg rászokás alakul ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!