Mi lett velem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Én egy fiatal, 17 éves leány vagyok. A bajom már 1 éve tart, senki, semmi nem tudott rajta segíteni. Rajtam. Mindig is egy életvidám lány voltam, aki kicsit hiperaktív, de mindig mosolyog. Magamba voltam csak depressziós, de azt is ki kellett adnom valamikor. A rock volt a mindenem. A zene, mindig a zene. Olyan erős érzéseket váltott ki belőlem... lehetetlen. Az állatokért is oda vissza voltam. A barátaimat nagyon szerettem, a páromat is akivel inmáron 3. éve vagyok együtt.
De körülbelül tavaly ilyenkor azt vettem észre magamon, hogy a baráti társaság már nem élvezetes. Kezdett bosszantani a nyüzsgés körülöttem, nem tetszett. Menekültem előlük, nyugodt helyre, bárhova csak ne kelljen velük lennem. Feszültség és szorongás költözött belém. Nincsenek érzéseim, a zene semmit sem ér. A zene nem vált ki belőlem SEMMIT! Senki és semmi nem érdekel. Nincs bennem fájdalom, nincs bennem öröm. Már lassan 1 éve. Ez nem élet, csak létezés. Értelmetlen. Nem tudom mire, meddig várjak még... Lehet felnőttem, és ez lett belőlem, nem fog már változni. Azt sem tudom mitől lett ez bennem. Pszichológushoz jártam, nem segített semmit..... Lassan megőrülök abba, hogy nincs lelkem, nincsenek érzéseim.
Szerintem nagyon jó, hogy így kívülről megtudtad nézni, hogy honnan hova jutottál. És az is nagyon jó, hogy megoldást keresel a problémádra, talán, hogy ne kerülj rosszabb állapotba.
Van remény!
Nekem rengeteget segített a Dianetika könyv elolvasása. Megkaptam a választ a problémámra és tudom, hogy van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!