Önkielégítés, feszültség, vallás, pszichoszomatikus tünetek?
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdődött nálam egy fajta pánikbetegség. Félek, hogy bármikor meghalhatok és nagy rajtam a feszültség. Testem tüneteket szokott mutatni, mindig más betegségét. Ugyanakkor nagyon vallásos is vagyok és úgy érzem az Úr segíthet nekem meggyógyulni, de ha maszturbálok, azt bűnnek érzem és szintén sok rajtam a feszültség, akkor azért nem érzem jól magam. De ha nem végzem, akkor pedig amiatt nagy rajtam a feszültség. Ha teszem, amiatt félek, mert bűn és így nem gyógyulhatok meg. Ha nem teszem, amiatt nagy rajtam, mert szükségét érzem azért, könnyen felizgulós fajta vagyok. Mi a véleményetek erről? Állandó feszültség és mentális tünetek lehetnek a maszturbáció megvonásától? És a katolikus egyház szerint mennyire bűn ugyanakkor az? Tegyem vagy ne tegyem?#katolikus #vallás #maszturbálás #önkielégítés #feszültség #magas vérnyomás #pszichoszomatikus #mentális tünet
2015. dec. 27. 12:05
11/11 anonim válasza:
9-es vagyok. Ne értsd félre az egyház tanítását. Két házas ember között nem bűn a szex, én sem úgy tekintek rá, és az egyház sem. És régóta megengedett abból a célból is, hogy a másiknak örömet okozzak, nemcsak gyermeknemzés céljából. Nem vagyok ennyire prűd, degenerált ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!