Az baj, ha a kocsimat jobban szeretem minden embernél?
Mondok neked egy nagyon érdekes dolgot: az égvilágon mindenkit értek csalódások, nem is kevés, nagyon sokszor pont a családjától kapja az ember a legnagyobb pofonokat - mivel bennük bízik a legjobban.
De ez nem jelenti azt, hogy el kell fordulni az emberektől, sőt. Meg kell találni az arany középutat, a bizalom egészséges szintjét. Nyitottnak is kell lenni, de nem is szabad teljesen kiadni magunkat. Ennyi az egész.
Az, hogy egy tárgyhoz vonzódsz, kötődsz érzelmileg azt te is beláthatod, hogy abnormális, beteges, sürgősen felejtsd el.
Van lelkük:) De ebbe most ne menjünk bele :o)
Kutyán gondolkoztam, jövő hónapban megyek menhelyre(állítólag a kidobott kutyák hűségesebbek..:)) hát majd meglátjuk..
Lehet hogy furán fog hangozni a kérdés, de szexuálisan vagy romatikusan is vonzódsz az autódhoz?
Ugyanis olyan egy hónapja olvastam egy cikket, hogy vannak emberek, akik tárgyakba lesznek szerelmesek, ki plátói érzelmeket táplál, de van aki fizikait is.
...
Megkerestem neked, itt a cikk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!