Mitől lehet az hogy szeretem ha rossz a kedvem? (többi lent)
én is hasonló vagyok , esik az eső , hull a hó , téli éjszakák ezek olyan jók :D meg általában direkt olyan zenéket is hallgatok amtől szomorú leszek
hogy miért azt nem tudom , kíváncsi lennék valaki tud e erre hasznos választ adni
2. vagyok
Én sem úgy értettem. Amikor az ember maga alatt van, akokr szereti saját magát sajnálni, kicsit nyalogatni a sebeit.
"Boldogok akik szomorúak"
Okozhatja az a bizonyos 2012-es dátum közeledése :) Mostanában észrevettem, hogy a környezetemben élő emberek természete megváltozik. Lehet a tied is valamilyen irányban.
Ha hiszel Istenben vagy megpróbálnád őt keresni, sokat segítene, szerintem. Minél nagyobb a hited, annál többre leszel képes, leküzdesz bármilyen akadályt. A fenti idézet szerint, a hívő ember is szomorú és ez a szomorúság örömmel tölti el. A szomorúság átalakul szeretetté, ha kitartó vagy. Én katolikus vagyok, de ha tudnák rólam, hogy evangélikus templomba is megyek kitagadnának. Egyszerűen az evangélikus lelkész jobban beszél. Intézményfüggetlen lettem és egyedül az Urat imádom. Meg kellene neked is próbálni, nehéz, de nem megvalósíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!