Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok nekem tanácsot adni?

Tudnátok nekem tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Rövid leszek, bár ez kicsit bonyolult... Szóval nemrég pánikbetegséget diagnosztizáltak nálam és félek tömegbe menni stb. Pár nappal ezelőtt egyik jó barátnőm közeli rokona meghalt, és el kellene mennem a temetésére, mert nem akarom őt cserben hagyni. Az ismerőseim mennek.. De én mégis félek, hogy összeesek vagy rosszul leszek.. Nem merek elmenni. De nem is akarom őt cserben hagyni. Kérlek segítsetek, mit lehet ilyenkor, mert nagyon tanácstalan vagyok... Köszönöm előre is.

2015. dec. 21. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj légzés gyakorlatok :D vegyél egy nagy levegőt és számolj el mondjuk 4 ig ( számolj el addig amíg neked kényelmes) lassan fújd ki és ezt ismételgesd akár ma is :D Gyakorlod be :D de tessék innen vettem az öltetett :D

[link]

2015. dec. 21. 18:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp ezt az oldalat néztem én is, köszi a választ, csak most abban vagyok tanácstalan, hogy el kell-e mennem a temetésre? Már most nagyon kiakaszt és sírok, nem hiszem hogy elég erős lennék végigcsinálni.
2015. dec. 21. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szükséges elmenned, majd előtte vagy utána részvétet nyilvánítasz.
2015. dec. 21. 18:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, gondoltam erre.. Csak akkor nem fogja úgy gondolni hogy cserbenhagytam? Meg aztán mások véleménye az lesz, hogy "nagyon szép kis barátnő vagyok" .. Már látom.. Mert nem sokan tudnak a pánikbetegségemről...
2015. dec. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!