Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napok óta rosszul vagyok az...

Napok óta rosszul vagyok az ételeknek a gondolatától is (? )

Figyelt kérdés
Mostanában a lelki világom nem teljesen felhőtlen, egyszerűen nem találom a helyem. Régen ilyen helyzetekben pont hogy mindig enni akartam, most viszont magától az evéstől vagyok rosszul. Nem vagyok egy nádszál, van rajtam bőven felesleg, de nem szeretnék így lefogyni. Viszont mostanában ha eszek is, akkor is azt érzem, hogy ki akarom hányni az egészet. Mit tudnék csinálni, hogy ne fajuljon el ez az egész? Vagy lehet, hogy nem is komoly?
2015. dec. 20. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Fordulj orvosoz! Lehet gyomorhurut is amit kezelni kell.
2015. dec. 20. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
De nem érzem magam betegnek, és pont egy nehezebb napom után kezdődött az egész.
2015. dec. 20. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Stresszes vagy mostanában? Az ilyesmi sokszor visszavezethető B vitamin hiányhoz, próbálj meg nagy mennyiségben B vitaminokat szedni

[link]

Bajod nem lehet tőle, mert vízben oldódó vitaminok, túladagolni nem lehet. Viszont ezek a vitaminok elő tudják segíteni az étvágyat és a stresszt is segítik "leküzdeni". Amikor ilyen étvágytalansággal társul valami lelki gond, sokszor B vitamin hiány (is) áll a háttérben. Amit linkeltem, abból kezdjél szedni napi 3-at 1-2 hétig "feltöltésnek" és utána garantáltan lesz étvágyad..

2015. dec. 21. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!