Hogy tudnék megnyugodni vizsgákon? Betegesen rettegek
Közeleg a vizsgaidőszak, és már most rettegek... Idén szeptemberben váltottam egyetemet, éppen emiatt a probléma miatt.
Szoktam tanulni a vizsgákra. Általában kijegyzetelem az anyagot és olvasgatom, sokszor felmondom magamnak hangrögzítőre, és visszahallgatom sokszor. Magamban simán felmondom a dolgokat, tehát tudom.
Viszont abban a pillanatban, hogy beülök vizsgázni, mindent elfelejtek. De ez nem az a vicces vizsgadrukk, konkrétan az előző helyen alig sikerült ponthatáros kettessel átesnem néhány tárgyból, a legtöbb vizsgám egyes lett. Mellesleg izzadok és ráz a hideg és könnyezek végig amíg írom.
Most az új helyen is írtam egy 1-es zh-t, majd 1-esre javítottam, ugyanez miatt, szóval most csúszok egy évet ezzel a képzéssel is.
Teljesen kétségbe vagyok esve, egyre jobban pánikolok a vizsgaidőszak miatt. Mit csináljak, hogy ne rettegjek, és eszembe jussanak a tanultak?
Minden fejben dől el, keress a video megosztókon ilyen tudományt. A jóllét titka az, ha nem hallgatsz az elme süketelésére.
A legfontosabb, hogy akarod a sulit, akarsz teljesíteni, hidd el ez a legfontosabb. Az erő=akarat. Túléltük már néhányan, nyugi, lásd magad előtt a célt, az is segít és sok tanulás.
egyes válaszoló, a kérdésből úgy tűnik, hogy az akarás megvan.
valamilyen lazítás kellene tényleg.
"A legfontosabb, hogy akarod a sulit, akarsz teljesíteni, hidd el ez a legfontosabb."
Nem azt írtam, hogy akarja jobban, hanem azt, hogy az már fél siker, hogy akarja és ez megvan.. ez a mai ifjaknál annyira nem egyértelmű, de az, hogy őt ez ennyire foglalkoztatja, tök jó, és nem legyint egyet, hogy majd lesz valami, max. kimaradok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!