Ilyenkor hogy lehet megnyugodni?
Termeszetesen pihenj! Meditalas közben kepzeld el, hogy mindent sikerül elintezned.
Friss levegö, napfeny...D-vitamin, folyekony vas (amiben van B es C vitamin), egeszseges etelek, sok folyadek...
Próbálj hallgatni zenét,vidámat.
Sokszor jobban éreztem magam tőle,habár én mikor ideges vagyok vagy nagyon lehangolt valahogy majdnem mindig a lassú,szomorú dalokat hallgatom...
Köszi az ötleteket!
A zene eszembe sem jutott pedig tényleg jó lehet.
Viszont lefeküdtem kicsit "relaxálni",az egész jót tett,testileg-lelkileg.Aztán lementem a boltba, de csak mert muszáj volt, viszont tényleg nem ártott az a kis séta, pont elég is volt.Még kicsit nyugtalan vagyok, de holnapig csak összeszedem magam rendesen.
az a baj, hogy elég gyenge idegzetű vagyok, hamar felbosszankodom, aztán nehezen tudom visszaszerezni a lelki nyugalmam és olyankor fizikailag is rosszul érzem magam.
Tudom milyen...
én is ilyenkor le szoktam feküdni,valami kellemes zenét hallgatva közben,tényleg jó és ez valahogy erőt ad,
én is nagyon gyenge idegzetű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!