Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Tegyük fel ha kiderülne hogy egy mentális tüneteggyüttesben szenvedsz, olyanba ami valószínű hogy egész életedben veled volt viszont csak most derült ki. Raádásul tudtad hogy vannak hibáid amin változtatni kell, és már egy hosszútávú tervet is készítettél rá hogy "majd minden jobb lesz", erre jön a diagnózis és kiderül hogy rohadtul nem lesz jobb.
2015. nov. 28. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
ne hagyd, hogy a diagnózis elkeserítsen, az csak egy kategória. vidd végig a tervedet, ne fogadd el a betegség címkét, ne süppedj önsajnálatba, küzdj foggal-körömmel!
2015. nov. 28. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából a diagnózis kb annyit ért hogy kaptam egy papírt arról hogy a nehézségeim betegség miatt van. De lévén ez miatt rájöttem egy-két dologra hogy régen mi miért volt.
2015. nov. 28. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:
attol fugg milyen betegseg.Egy sulyosabb betegseg okozhat mentalis betegseget is de soha sem szabad feladni. nekem is van mentalisan bajom meg szervileg is. millioszor gondoltam hogy eleg ebbol mar de inkabb probalok valtoztani a rossz szokasaim es teljes eletmodot valltani
2015. nov. 29. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!