Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A látás befolyásolja a mentáli...

Róbert dávid kérdése:

A látás befolyásolja a mentális állapotot?

Figyelt kérdés
például ha én jobban látok jobban fogok szorongani? tudom hülyeségnek hangzik de ezen szoktam gondolkodni

2015. nov. 28. 16:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan téren van összefüggés szerintem max, hogy haideges vagy vagy előjön egy fajta szorongás akkor beszűköl a látó meződ. (értsd kevesebb dolgot veszel észre nem bírsz annyira a részletekre figyelni) Azt szokták mondani, hogy olyankor az ember inkább vertikálisan lát míg nyugodtan horizontálisan.
2015. nov. 28. 16:52
 2/4 A kérdező kommentje:
szóval ha esetleg jobban látnék mert mondjuk szemüveget kéne hordanom jobban szoronganék,?
2015. nov. 28. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
óriási hülyeségnek hangzik, amit mondasz, de lehet benne egy pici igazság. csak az összefüggés pont fordított. sokaknak valószínűleg azért romlik el a látása, mert volt egy olyan esemény az életükben, amivel nem tudtak szembesülni. persze ezt egy orvos sem fogja nekem aláírni, mégis úgy gondolom, pl. az én esetemben ez történt.
2015. nov. 28. 17:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, de a látványnak lehet abban szerepe, hogy mennyire szorongsz.
2015. nov. 29. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!