Te hogy gyógyultál ki a kényszerbetegségedből?
Figyelt kérdés
#betegség #egészség #beteg #kényszer #elme #elmebetegség #mentális betegség #kényszerbetegség #elmebeteg #elmezavar
2015. nov. 24. 12:43
1/2 anonim válasza:
Még nem gyógyultam ki teljesen, de már sokkal jobban vagyok.
Címszavakban: doki, 1 hónap kórház, gyógyszerbeállítás, ami minden szempontból nagyon megviselt, 3-4 hét elteltével azonban olyan volt, mintha újjászülettem volna. A kényszergondolatok már csak elvétve találnak meg, és olyankor sem ijedek meg tőlük, nyugodt vagyok, szép lassan belerázódom az életbe. Egyébként meg: gondolni bármit lehet, az attól még nem fog valóra válni! Nagyon sok múlik a te saját akaratodon.
2/2 anonim válasza:
Igen roviden akarattal es kornyezetvaltozassal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!