Mit tegyek, ha öncsonkítással küzködök, de félek orvoshoz fordulni, vagy elmondani a szüleimnek?
Ezt hosszútávon semmiképp nem jó csinálni!
Falcolod magad?
Ha nincs semmilyen ötleted hogy hogyan tudnád másképp levezetni a feszültséged akkor mindenképp pszichológushoz kellene fordulni.
Kivétel ha van olyan ember akiben megbízol és úgy érzed hogy tudna rád hatni.
Sokmindentől függ, hogy hogyan tudnád ezt megoldani, attól is függ, miért kezdted el, és mióta csinálod.
Úgy másfél éve elkezdtem vagdosni magam. Eleinte csak ki akartam próbálni, és amúgy is pont rossz passzban voltam, szóval miért is ne- gondoltam. Egy idő után megszerettem. Aztán pár hónapra rá, egy nagyon személyes beszélgetés során elmondtam valakinek az egészet-korábban a barátaimnak is hazudtam, ha észrevettek egy sebet. Megígértette velem, hogy abbahagyom, és abbahagytam. Nem volt könnyű eleinte, sokszor kedvem támadt volna hozzá, de nem tettem az ígéret miatt, így idővel rájöttem, hogy EZ ÚGYSEM MEGOLDÁS SEMMIRE! Nem így kell megküzdeni a problémákkal, az ilyesmivel csak újabbakat kreálsz.
Nekem ennyi kellett, egy beszélgetés. Lehet, neked is elég ennyi, ha van valaki, akire ezt rá mered bízni. Másképp csak a szakembert tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!