Szerintetek nagyon nagy baj lenne ha ezt nem mondanám el a szüleimnek?
nyilván van valami a háttérben: ha jól értem, a szülei okozták a gondot, amiért a kérdezőnek pszichológushoz kell járnia.
vagy: a kérdező valamit el akar titkolni a szülei elől.
kérdező: mi a konkrét élethelyzeted?
Ha tanárod ezt mondta, azt komolyan kell venned! Egy pszichológus sokat tud segíteni, persze a problémáidat helyetted ő sem tudja megoldani. Viszont, ha kell a pszichológus segítése, akkor erről a szüleidnek is tudnia kell, mert pénzbe kerül, ciraka 8.000.- Ft óránként.
Én azért megkérdezném a tanárt is, hogy miért javasolt pszichológust, de döntened neked kell, mert a felelősség is a tied.
Elöször is köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem tudják hogy gond van, mivel hétköznap dolgoznak így elkerüljük egymást, hétvégén pedig mindig megjátszom magam. Mindig ügyelek rá, hogy ne vegyék észre ha gond van. Nemtudom miért csinálom ezt, de nem tudnék nekik erröl beszélni.
A konkrét problémát nem szeretném megosztani senkivel, de annyit mondok, hogy ez a dolog akadályoz a mindennapi életben és az alap életszügségletek elvégzéséBen is. Ebben benne van az is hogy ez gátol abban hogy elmondjam nekik.
Utolsó: én inkább elcipelem azt a két mázsa követ, tudom hogy ez nem a helyes válasz de inkább szenvedek tovább vagy megoldom egyedül, de nem szeretném ha nekik rossz lenne.
De igazatok van, lehet hogy tényleg szólni fog a tanárom ez ügyben a szüleimnek, úgyhogy negpróbálok eröt venni magamon, viszont jelenleg úgy érzem hogy inkább meghalnék minthogy erröl kelljen beszélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!