Ezért az iskolaorvos szólhat a szüleimnek?
Rendben :) köszi a válaszokat
Bár ez elég nagy hülyeség. Viszont ha betöltöttem a 18-at akkor is fel kell hívnia?
Sok ember eliteli ez igaz, de nem figyelemfelkeltes celjabol csinalom. Nem mutogatom, nagyon szegyellem de nem tudom mashogy levezetni a szorongasom, szomorusagom. Elhiheted hogy ez nekem is maga a pokol.....
Es ne ird azt hogy akkor ne csinaljam
Ha valaki anorexias es nem eszik az is legalabb ugyanekkora baj mint ez (en tudom) de mashogy nem megy. Legyszives ne irkaljatok negativ dolgokat mert nem ezert tettem fel a kerdest. Nem tushatjatok miken/min megyek keresztul :) Kerlek.... Legalabb egy kicsit legyetek empatikusak
Utolso: Koszonom hogy megvedtel <3
Igen, szólni fog. De ha a szüleid tudják, és azt is hogy jársz kezelésre akkor ők úgyis megmondják.
Nekem is megmondta az orvos a szüleimnek a körömrágást, a kék-zöld foltokat meg hogy harapdálom a számat belül.
nem tudja máshogy levezetni?
sport esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!