Depresszióból ki lehet gyógyulni egyedül?
nem hinném, hogy depressziós vagy.
egyszerüen szeretetlen!
azért baxkodtak kicsinek, mert "csóró" voltál? biztos volt, van jótulajdonságod is. azokat kellett volna megerősiteni magadban.
Azért a szüleidet sem értem :( kire számithatna egy kisgyerek ha nem rájuk? :(:(
Az szintén Őket minősiti, ha semmiért nem kaptál elismerést, dicséretet.....
Ezek megmaradnak az emberben :( :( és mint a példád is mutatja felnőttkorban fájón visszaköszönnek.
"Eves alvas zavarok, higenes dolgok elhanyagolasa amit el lehet kepzelni. Jarattak orvoshoz a sulyveszteseg miatt, allergiak laktozra glutenre minden negativ.."
Jobban jártak volna, ha nem orvoshoz visznek, hanem támogatnak, szeretnek, meghallgatnak :(
Ezeket a gyerekkori elmaradásokat -szeretetéhség, elhanyagoltság érzése ....stb- már nem fogják tudni soha bepótolni.
Az a baj, hogy ilyen helyzetben pedig óhatatlanul olyanná válhat a párkapcsolatod, hogy a másik féltől fogod szinte elvárni, hogy mindaz ami eddig kimaradt, Tőle kaphasd vissza.
-ez mondjuk nincs kőbe vésve!!-
Ez a másik fél részére lesz előbb utóbb terhes :(
Gondolom otthon laksz még.
Suliba jársz? dolgozol?
Ahhoz, hogy volt, van-e kapcsolatod semmi köze senkinek!
Légy nyitott az emberek felé az utcán, munkahelyen....
Ne járj leszegett fejjel, ne kerüld mások tekintetét.
Esetleg keress a lakóhelyeden (nem tudom hol laksz?? van-e ilyen lehetőség) valamilyen karitativ feladatot.
Ilyen helyeken egyébként is csupasziv emberek vannak általában. .....
hirtelen ez jutott eszembe.
Tedd azt amit szeretsz, ami örömet okoz Neked! Próbálj életmódot változtatni!!!
Az előttem szólónak igaza lehet, hogy nem is vagy annyira depis. Főleg, ha már így meg tudod fogalmazni a dolgokat.
De ha még is úgy érzed, hogy igen hullámzó és nagy eltéréseket mutató kedélyváltozásaid vannak akkor ezen szerintem tudsz változtatni.
Próbálj meg sportolni mozogni ha van hozzá energiád. Az úszást ajánlanám ha van rálehetőséged. Az egyetlen sport ami légzésszabályozásra kényszerít. De ha ez nem megy akkor javaslom, hogy reggel és este 20-20 percet szánj légzőgyakorlatra! (Buteyko talán a legjobb) ...de a mozgást sem feledd!
Miért írtam a fentieke? Mert ha kitartóan műveled akkor szép lassan de eredményesen fog változni a szemléleted és előbb-utóbb nő a magabiztosságod.
Jó egészséget kívánok Neked és örömteli Életet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!