KÖNYÖRGÖM! Olyan nagy kérés ez? Írjatok szakembert/szakembereket, helyeket, módszereket ahol GYÓGYÍTJÁK, KEZELIK az étkezési zavart!
Konkrétan a háziorvos. Majd ő tudja hova kell menned.
Milyen étkezési zavarról van szó? Nem eszel, vagy állandóan falnál? Vagy falsz, és hánytatod magad? Írd meg nekünk, hadd tanuljunk. Könyörgöm?
Nem tudom hány éves vagy, de 18 év alatt szóbajöhet a Vadaskert. (nem voltam ott, de anni olyan pszichológus ajánlotta, akiben nagyon megbíztam).
18 év felett én a Sote pszichoterápiás osztályát tudnám ajánlani.
Itt jártam, bár nem konkrétan étkezési zavar miatt.Nekem nem annyira jöttbe, mert csoportterápiára épül főleg. Viszont nagyon normális hely (ne egy átlagos pszichiátriai osztályt képzelj el). Szerintem járj utána, kérdezz rá.
Amúgy ez mindenki másnak szól, aki a kérdezőt piszkalja, hogy miért nemoorvost kérdez : általában egy átlagos pszichiáter, vagy pszichológus mintha nem is törődne a betegeivel. Talán nem érdeke, hogy igazán segítsen..vagy ő maga sem halad a korral (ezért csak gyógyszerez, meg befektet osztályra leszedálni)..vagy csupán nem tájékozott...
Nem tudom, mi az ok, de tényleg ritka a jó szakember, pláne aki jó helyet, kezelést tudna ajánlani.
(bocsi a helyesírás miatt, telefonról nem könnyű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!