ADHD hajlamosít depresszióra és skizofréniára?
Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 18:59
1/1 anonim válasza:
Én elvileg ADHD-s vagyok, orvos nem diagnosztizálta, de a terapeutám szerint az. Mikor az orvosnak említettem, elintézte annyival, hogy "az csak gyerekeknél van" (25 éves vagyok). Nagymamám paranoid skizofrén. Életem nagy részét depresszióban éltem, ezért hajlamos lettem a szerhasználatra. Bizonyos szerek viiszont pszichózist indukáltak, ami vagy a szer hatása miatt van, vagy az esetlegesen lappangó betegséget hozta felszínre. Megjegyezném, hogy kevés embernél okozott hasonló dolgot. Biztosat nem tudok mondani, hülyeséget nem akarok, csak tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!