Ripedon napi 0,5 mg mennyire akadályozhat a munkavégzésben?
Figyelt kérdés
A mellékhatások miatt kérdezem, ilyen kis adagtól mennyire akadályozhatnak?2015. nov. 5. 19:37
1/7 anonim válasza:
Leginkább a szedés első napjaiban. De ezt előre nem lehet tudni, lehet hogy nem fog gondot okozni, de az is előfordulhat, hogy ki sem tudsz mászni az ágyból.
Ha beválik a gyógyszer, egy idő után megszokja a szervezet és simán tudsz dolgozni mellette.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor mit csináljak? merjem beszedni?
2015. nov. 5. 21:00
3/7 anonim válasza:
Most írták fel? Most szednéd először? Ha igen, hétvégén vedd be (vagy amikor nem kell dolgozni menned), meglátod, okoz-e gondot.
4/7 A kérdező kommentje:
holnap nem megyek tehát lehet akkor ma be kéne venni de szombaton meg megyek
2015. nov. 5. 21:12
5/7 A kérdező kommentje:
tényleg be lehet tőle éjjel pisilni? valahol olvastam
2015. nov. 5. 21:12
6/7 anonim válasza:
Bepisilni?? Ne olvasgasd a mellékhatásokat, minden gyógyszerhez több oldalnyi mellékhatást írnak le, mert kötelező jelentei akkor is, ha ezer emberből egynél jelentkezik.
Arra azért számíthatsz, hogy álmosít, lenyom. Ha bevetted, feküdj le.
7/7 A kérdező kommentje:
már bevettem. Előtte majdnem elaludtam, aztán bevettem, most kicsit mintha felébredtem volna, de amúgy így is tudnék aludni.
2015. nov. 5. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!