Ez a nehai rosszullet a ver latvanyatol akadalyozhat abban, h orvos legyek? Elore is koszi a valaszokat! 17/L (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Orvosira keszulok mar par eve, most vagyok ilyen korhazi gyakorlaton, es elajultam a vervetelnel 2x is. Viszont lattam elotte is vervetelt, ahol viszont semmi bajom nem lett? (egyszer ahogy belolem vert vettek azt vegig birtam nezni)2014. jún. 30. 17:10
1/7 anonim válasza:
majd ha embereket kell kaszabolni? olyanokat kell látnod amikhez képest egy vérvétel lufi! be menj orvosira!
3/7 anonim válasza:
Lehetsz, csak meg kell szokni a látványt. Most jó helyen vagy a kórházi gyakorlaton, próbáld magad hozzászoktatni a látványhoz. Csak ennyi kell hozzá, ahogy majd anatómiából és patológiából is hozzá kell szokni a holttest látványához.
4/7 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz, megszokod, és legalább tudni fogod, hogy a beteged mit érez. Még jobb orvos leszel
5/7 A kérdező kommentje:
Koszi 10000X is!! :DD
2014. jún. 30. 18:50
6/7 anonim válasza:
hát elégé. Az a baj, hogy így kínszenvedés lesz végig csinálni a rezidens éveket:/
7/7 anonim válasza:
Miért pont a rezidens éveket? Akkor már túl van 6 év orvosin, bőven hozzá fog szokni minden borzasztó dologhoz a kérdező. A rezidens évei alatt pedig már csak mosolyogni fog a mostani önmagán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!