Van aki gyógyult már ki depresszióból vagy ismerőse?
Igen, egy barátnőm.
Rendezte az életét, megoldotta a problémáit és azóta jól van.
Ő is járt pszichológushoz, szedett gyógyszert, de ez önmagában nem segít.
Neki kellett tennie. Pl. nem volt munkája és nem is akart keresni, mert hogy ilyen állapotban nem veszik fel sehova. De attól, hogy egyedül otthon volt állandóan, még jobban befordult. Álladóan pasikat keresett, mert abban látta a megoldást, hogy legyen valakije. De hát ugye betegen az sem működik. Meg nem másra kell alapozni, hanem saját magadra.
Szóval nem szabad dramatizálni, nem szabad az önsajnálatba süllyedni, nem szabad mindenben életbevágó problémát látni.
Az élet arról szól, hogy folyamatosan feladatokat kell megoldani, iskolában is, munkában is, magánéletben is. Ezt el kell fogadni és természetesnek venni azt, hogy időnként vannak akadályok.
kezdj el rendszeresen sportolni csoportban
ez boldogság hormonokat termel és a a szociális környezet is sokat segit
magnézium, citromfű tea, halolaj,ginkobiloba, d vitamin sokat segithet
új ingerekkel kel bombázni az agyat hogy helyre álljon a hormon háztartás
kezdj el rendszeresen sportolni csoportban
ez boldogság hormonokat termel és a a szociális környezet is sokat segit
magnézium, citromfű tea, halolaj,ginkobiloba, d vitamin sokat segithet
új ingerekkel kel bombázni az agyat hogy helyre álljon a hormon háztartás
Nem értem mi ez a vagdosási mánia mostanában?
Világ életemben depis,szorongós ember voltam,de soha nem jutott eszembe hasonló.
Ahogy a 3-as válaszoló is írta,hasonló vitaminokkal,stb. próbálom javítani a napjaimat.
Plusz sportolok ahogy tudok.Pedig 2 gerincsérvem is van.
Keresd a kiutat.Csak magadon segíthetsz hosszú távon!
Valóban jó lenne ha kimozdulnál.És emberek közé járnál,sportolnál,stb.
F40+
Hogyhogy a pszichológus után jöttek a gondok? Ezt elmesélnéd? Nem minden depresszió (túl sok mindenre rásütik). Ez a vagdosás-dolog meg jól kezelhető, igaz, többlépcsős a történet.
Nem mindig a megfelelő kezelést kapja az ember, meg nem is könnyű: szembe kell nézni önmagunkkal ténylegesen. Felkavarodik minden. Sok félbehagyott kezelés is van aztán emiatt, nem csoda, hogy visszatérnek a tünetek. Fel kell tárni teljesen és a megfelelő, akár kombinált terápiákat alkalmazni. Nem, nem a gyógyszer oldja meg, nem, nem a doki oldja meg, te fogod megoldani, segítségekkel. Ha akarod.
megtertem az enegriam ami nem volt voisszatert magam helyett masokra figyelek
Es a hit mellett sportoltam nap5 km futottam
Ami segíthet (a pszichológus, vagy inkább már pszichiáter mellett):
- sport, mozgás
- munka
- önkéntes munka - jó érzés segíteni valakinek, akinek szüksége van rá. Lehetnek emberek, idősek, gyerekek, de lehetnek állatok is (pl. menhelyen kutyákkal foglalkozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!