Megéri kamionozni? Van itt olyan aki kamionozik, esetleg családtagja ismerőse? Házasságra/kapcsolatra milyen hatással van?
A férfinek nem, a nőnek pedig érdemes ilyennel kezdeni.
Jól keresnek, sosincsenek itthon, így nem szól bele semmibe, lehet mellette kényelmesen szeretőt tartani stb.
Nem véletlenül vannak oda értük a nők(pontosabban a helyzetükért)!
Anyagilag megéri, de inkább külföldi cégnél. 3 - 4 hét még emészthető, ha utána 1 hetet otthon lehetsz. Nem könnyű, de megy. Az sem lélekemelő ám, ha valaki 6 napot dolgozik valahol, reggel sötétben megy, este sötétben érkezik, és erre kap 120 ezer forintot. Én 20 nap meló 10 nap itthonlét rendszerben dolgozom, ez elviselhető. És ha itthon vagyok, akkor itthon vagyok, 240 óra hosszat semmi dolgom. Összesen 14 éve csinálom.
Azoknak nehéz, aki az ún. kényszerkamionosok, pl. 40 évesen kezdi, eddig tanár volt, pék vagy benzinkutas, de belekezd, mert úgymond, itt jól lehet keresni. Nekik jóval nehezebb mint pl. nekem, aki mindig is sofőr voltam.
Köszi a válaszokat!
Kedves utolsó!Neked amúgy van családod,barátnőd?A magánéleted mennyire viseli meg?Vagy mennyire bírják ezt a nők?Én attól félnék,hogy rámegy a magánéletem.Szóval ez a része érdekelne,mert azért nem szeretnék egyedül maradni ez miatt és nem szeretném ez miatt elveszíteni azt akit szeretek.
10 eve csinalom a nemzetkozit,jo ideje 3 het kinnt,1 otthon rendszerben,a szakman belul elfogadhato berezesert......azt hittem ez igy rendben is van,lesz...
Jelenleg fogom megfizetni az arat!Felesegem 18 ev hazassag utan valni akar ,es fog is.....talan beleunt!Szoval most megy a kamionozas elott felepitett hazunk,a kozos eletunk,amiert eddig is hajtottam.....szoval nekem nagyon nem erte meg!Megis maradnom kell,mert most pedig ossze kell raknom ujbol valami sajat tulajdonu ingatlanra,es a lanyom inditasara is.Amig csinalnom kell nem is igen gondolkozhatok uj kapcsolatban.....ugyan mennyi eselye van egy ujnak,ha a hazassagomat is tonkre tudta tenni
Nyilvan vannak ,mas peldak is,mas nok,mas elethelyzetek.....van akinek bejon!Nekem nem igy lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!