Van valakinek gyűjtögetős családtagja? Mit lehet vele csinálni?
Ma a szüleimnél takarítottunk, elsősorban a garázst és apám annyi minden szarságot összegyűjtött,hogy az nem igaz...A-ból B-be kellett pakolni mindent mert semmit sem lehet kidobni, mert az még jó, az értékes, azt csak meg kell javítani, azt meg meg fogja javítani stb...én csak fogtam a fejemet, hogy hogy lehet ezt csinálni, csak 55 éves és egy komplett szeméttelepet üzemeltet, és azt tudni kell róla,hogy soha az életben nem javít meg semmit, ha szabadideje van akkor csak tv-t néz meg kocsmázik.
Az Alföldön élünk és soha a büdös életben nem voltunk síelni, de vannak léceink is mert azt is összeguberálta mert az még jó, és kár lenne kidobni.
Amint lesz lomtalanítás én biztos kidobálok mindent mert ez nem állapot, anyám is ki van rajta akadva, és bár sokszor én is sajnálok kidobálni dolgokat, de azért ez túlzás.
fogadok hogy rák a csillagjegye
Anyukám is ilyen majd jó lesz valamire és a férjem is és mindketten rák -ok.
Minden vackot megtartanak mert majd jó lesz valamire!
A megoldást én is várnám! Mert a "kidobunk mindent, míg nincs otthon" nem megy, elviselhetetlen dührohamot eredményez. Szintén minden lomot gyűjt (és nem rák). Szórólapok, újságok, ruhák, elromlott háztartási készülékek ("majd megjavíttatom").. kész szeméttelep a lakás és lassan nem lehet bejutni. Míg otthon laktunk (testvéreimmel), nem volt ilyen rossz a helyzet. Tisztára mint abban az angol tévéműsorban (nem jut eszembe a címe).
Pszichológusra már gondoltunk, de nem látja be, hogy beteg és így nem megy.
9-es,
nem jön be (legalábbis nálunk nem jött be). Megnézte, majd konstatálta, hogy ő közel se ilyen, pedig de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!