Van valakinek gyűjtögetős családtagja? Mit lehet vele csinálni?
Ma a szüleimnél takarítottunk, elsősorban a garázst és apám annyi minden szarságot összegyűjtött,hogy az nem igaz...A-ból B-be kellett pakolni mindent mert semmit sem lehet kidobni, mert az még jó, az értékes, azt csak meg kell javítani, azt meg meg fogja javítani stb...én csak fogtam a fejemet, hogy hogy lehet ezt csinálni, csak 55 éves és egy komplett szeméttelepet üzemeltet, és azt tudni kell róla,hogy soha az életben nem javít meg semmit, ha szabadideje van akkor csak tv-t néz meg kocsmázik.
Az Alföldön élünk és soha a büdös életben nem voltunk síelni, de vannak léceink is mert azt is összeguberálta mert az még jó, és kár lenne kidobni.
Amint lesz lomtalanítás én biztos kidobálok mindent mert ez nem állapot, anyám is ki van rajta akadva, és bár sokszor én is sajnálok kidobálni dolgokat, de azért ez túlzás.
Nagyapám igazi gyűjtögető.
Annyi csavarja van, hogy egész Budapestet körbe lehetne csavarozni.
Tucatszámra halmozza fel a TV-Shopos, Gyógyterápiás termékeket.
Mindent felhalmoz: szerszámok, DVD-k, méregdrága színarany amerikai pénzek, porszipákoló 600 e Ft-ért, stb.
Ez a lista csak töredéke az ő cuccainak.
Eközben extrém fukar is legalább is mással, de saját magával sohasem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!