Valakinek tűnt már el ismerőse/barátja/családtagja minden nyom nélkül, aki még a mai napig nem került elő?
Közeli ismerősöm volt akiről azt hitték eltűnt, de közbe elment a közeli erdőbe felkötni magát.
Úgy találtak rá arrajáró vadászok, utána még annyit hallottam hogy kb 1 hétig lógott a fán...:D
Igen, a testvérem nevelt gyerekeinek az apja, 50 felé közeledik, semmi nyoma. Oka nem volt eltűnni, sem elképzelni, hogy alaki miért ölné meg. Egy átlagember.Gondolják, hogy befogták rabszolgának. Már egy éve lesz, semmi nyom.
Békés megyében
A legjobb barátnőm 1998-ban 18 évesen, minden indok, és nyom nélkül eltűnt. Minden lehetséges úton és fórumon kerestük, mindhiába.
Aztán 9 évvel később csörgött a telefon. Ő volt. Percekig nem tudtam megszólalni a sírástól.
Sajnos cifra dolgok történtek vele, esélye sem volt jelentkezni.
Ma 13:39-es válaszoló
Nem szeretnék tolakodni, de megkérdezhetem, hogy mi lett a barátnőddel? Miért nem tudott jelentkezni? És végül hazakerült-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!