Valakinek tűnt már el ismerőse/barátja/családtagja minden nyom nélkül, aki még a mai napig nem került elő?
13:39 vagyok.
Összejött egy hapsival. Aztán jött a hidegzuhany: a pasas strici, aki Portugáliába vitt ki lányokat "dolgozni". Olyan gyorsan történt, és ott olyan körülmények között tartották fogva, hogy esélye nem volt, még csak segítséget kérni sem. Brutális fizikai és lelki terror alatt volt.
Aztán egyszer egy rendőr volt a kuncsaft, akinek (az akkor már viszonylag jó protugál nyelvtudásával) elmondta, hogy nem önszántából van ott.
Aztán egy nap egy csapat pasi érkezett a bárba. Előre lefoglalták a helyet legénybúcsú címen.
Természetesen a férfiak mind rendőrök voltak, és razzia lett a buliból.
Így került haza, pénz , útlevél és okmányok nélkül majd' 10 év után...
Hidd el, ha megtehette volna, akkor jelezte volna, hogy él. Nekem.. Merthogy a szülei akkor már nem éltek.
Pár éve mikor előkerült Natascha Kampusch, én sem értettem, hogy hogyan nem volt képes segítséget kérni soha. Hogy nem volt rá alkalma az évek során. De lám, van ilyen.
Adja Isten, hogy ez velünk sose forduljon elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!