Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egész napos rosszulét. Mitől...

Egész napos rosszulét. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Alvas zavaraim vannak,nem tudok elaludni ezért későn kelek.Egész nap rosszul érzem magam hasmenés érzet,hányinger ,ájulás érzet, fáradság,egyszererüen azt érzem,hogy semmihez nincs kedvem és erőm ,mintha ideges lennék egész nap vagy félnék valamitől.Nem tudom mi lehet a baj .Már nem szeretném igy érezni magam,orvosok azt mondjàk nincs bajom.VAlaki tudna segiteni mi lehet ez? :-(

2015. okt. 22. 04:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nem vagy egyedül.

És nem, ma sem korán keltem, de most mér tényleg lépek.

2015. okt. 22. 05:06
 2/4 anonim válasza:
Szerintem lelki bajaid vannak, ha az orvosok azt mondják minden rendben. Valami történt veled az utóbbi időben?
2015. okt. 22. 05:27
 3/4 anonim ***** válasza:

A felborult napirend, (későn fekszem, későn kelek) egy csomó hormonális folyamatot megbolygat, amitől rosszul érezheted magad. Pl. a melatonin(alvás hormon) legaktívabban este 20:00 és 22:30 között termelődik. Termelődik persze ezután is, de nem akkora mennyiségben, hogy az biztosítsa a pihentető alvást. Szerveink más-más órákban pihennek és bizonyos szervek, mint pl. a tüdő vagy a máj csak alvás közben a legjobban regenerálódni.

Az alvás zavaraid milyenek, illetve tudod-e hogy mik okozzák? Pszichoterápia nagyon sokat segít. Érdemes homeopátiás szerekkel is megtámogatni a szervezeted, pl Sedativ PC alvászavarra nagyon jó. Nincs mellékhatás, nincs kábulat. Citromfű tea, levendula tea mehet lefekvés előtt fél-1 órával. orbáncfű tea 6 hétig kúra szerűen lefekvés előtt 2-3 órával, mehet szintén. Ez csökkenti a szorongást.

És ami még nagyon fontos, a sport! Nem kell nagy dolgokra gondolni, napi 30 perc tempós séta is csodákat tesz! Jobbulást!

2015. okt. 22. 11:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha az orvosok nem találtak semmit, akkor szorongás és/vagy pánikbetegség.
2015. okt. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!