Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egesz napos etvagytalansag...

Egesz napos etvagytalansag pszichesen?

Figyelt kérdés
Emetofobiam van, rettegek a hanyastol. Panikbeteg vagyok es mindig szorongok. Sokszor van gyomoridegem is. Eddig csak idegesebb allapotomban volt, de ezek igy mindig elmultak mostanaban viszont egesz napos. Letezik egesz napos gyomorideg vagy benyaltam valami virust? (Mindig a virustol rettegek) tudtam enni egyebkent ugy kivanom is az etelt meg nem is..
2015. ápr. 7. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Van ilyen ideg alapon. Várj egy hetet és ha nem javul, akkor menj el a háziorvosodhoz!
2015. ápr. 7. 20:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem állandóan gyomoridegem van, már rengeteget fogytam is és képtelen vagyok rendes mennyiségű ételt enni. Vizsgálták a gyomrom, elvileg semmi baja. Csak iszonyúan pánikolok én is tőle. Szóval van ilyen... Én pszichoterápiára járok és várom a javulást, addig meg eszem a puffasztott rizst meg hasonló semmi kajákat, csak hogy legyen bennem valami.
2015. ápr. 8. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!