Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A kenyszerbetegseg jarhat...

A kenyszerbetegseg jarhat depersonalizacoval?

Figyelt kérdés
Juniusban diagnosztizaltak kenyszerbetegseggel,eleg zavaro kenyszergondolataim vannak es sehogy se tudom lekuzdeni oket.Mostansag ram jott egy olyanis,mintha nem tudnam ki vagyok vagy hogy mi az hogy en vagyok es a kulvilagrol is sokszor olyan erzesem van mintha nem is letezne csak en kepzelnem es sajat magamat is en kepzelnem vagy almodnam.Sokszor ram jon,hogy nem is letezek es idegennek erzem magam neha a tukorbe nezve is es a tobbi ember is idegen es felek hogy oket is csak en almodom.Tudna olyan tanacsot adni aki kigyogyult ilyesmibol?ja es kenyszeresen olvasgatok ilyen ezoterikus,altudomanyos dolgokat amik csak ra erositenek a felelmeimre es nem tudom megallni h ne olvasgassak olyan dolgokat amivel igazolom az aktualis felelmem.

2015. okt. 21. 21:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Keress egy jó pszichológust és járj hozzá terápiára, az rengeteget fog segíteni.
2015. okt. 22. 11:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen együtt járhat. Sőt még az sem komoly baj, hogy olvasgatsz a neten mindenfélét a betegségeddel kapcsolatban. A deperszonalizációs tünetedet említsd meg a pszichiáterednek, de különösebben nem kell vele foglalkozni. Pár hónap alatt ahogy jött, el is tűnik majd. A neten talált dolgokat meg oszd meg valakivel, beszéljétek meg. Engem érdekelnének ezek a dolgok. Ha van kedved írjál...
2015. okt. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!