Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagyok ilyen motiválatla...

Miért vagyok ilyen motiválatlan? Miért van az, hogy a legeslegutolsó pillanatig nem csinálok semmit?

Figyelt kérdés
Most is egy előadást kéne megcsinálnom, amit pár óra múlva elő kell adnom (tegnap este kezdtem hozzá, és kb. félkész állapotban van), de helyette ezt az oldalt böngészem, és ehhez hasonló kérdéseket keresek. Csak túl akarok lenni az egészen, nem érdekel. De mostanában mindennel így vagyok, az egész élettel is. Nem akarok döntéseket hozni, mert mindig megszivatom magam, nem akarok semmilyen feladatot vállalni. Csak aludni szeretnék, folyamatosan, egész nap. Semmi nem érdekel.
2015. okt. 19. 08:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Menj pszichiáterhez. A területi ideggondozóba nem kell beutaló.

Ez a halogató minden, minden mindegy lelkiállapot, meg a folyamatos fáradtság a depresszióra jellemző, amire hatásos gyógyszerek léteznek.

2015. okt. 19. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!