Zug ivó, alkoholista apa megváltoztatása?
Apám 63 eves.En 24N!Probalom roviden irni.
12 eves voltam mikor anyummal elmentunk tole mert mindennap ivott es agresziv volt.Fl evre ra megbocsatott neki es visszamentunk!
Sajnos akkor meg nem voltam hatassal anyumra es nem tudtam lebeszelni!
Egy darabig jo volt.Aztan szep lassan megint ivott mai napig,igaz nem minden nap es nem annyit h agresziv legyen,de reszeg,es dugiba iszik.
Ugy alakult h egy faluba lakunk egy darabig mi(ferjemmel) es ok.
Most latok bele h folytatja ugyanugy a pialast.Anyum 2 hetig korhazba volt es minden egyes nap ivott!Ocseim 11 es 12 evesek,meg nem fogjak fel h mert ilyen valtozo a hangulata de en nem akarom h az o eletuket is befolyasiolja.
Anyum nem tud vagy nem mer nem tudom,eljonni.
A lenyeg h nem lehet szova tenni h mert iszik mert ha ányum szova teszi letagadja h o nem ivott,es mogorva,kotekedo lesz.
Hatra jar ki a faskamraba felorankent inni.
Mert tagadja?Mert nem lehet szembesiteni anelkul h besertodne mint egy huje gyerek?Mert iszik mikor egyszer mar elvesztett minket?Mi jar a fejebe?Nem vagyunk neki fontosabbak mint a pia?
Tudja h mi volt es tudja h reszeg es h ez h erint minket akkor mert fontosabb az álkohol?
H lehetne ra hatni,ha szoba se lehet hozni?
ezt eleg rosz volt olvasni:(!
Mikor megis szoba hozza anyum azzal vedekezik h o mindent megcsinal amit kell(pl elmosogat),es h mert baj ha CSAK egy sort iszik!
Ezt akkor mondja ha anyum elerakja a piasuveget mert megtalalja h ez mi,akk jon ez a sablon szoveg h azt o nem itta csak egy sort.
Nem lehet az ilyen embernek a lelkere hatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!