Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mihez kezdjek az életemmel?

Mihez kezdjek az életemmel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon el vagyok keseredve. :'( Szeretnék meghallni. Csak gyáva vagyok még ahhoz is, hogy megtegyem.De az élethez is az vagyok. Mindegy mibe kezdek bele, biztos kudarc lesz. Elsőéves orvostanhallgató vagyok,de nagyon nem megy az egyetem. Egy sötét hülyének érzem itt magam.:'(Nincsenek barátaim,kapcsolatom.Senki akivel megoszthatnam a gondjaimat, felelmeimet. Soha sincsen sikerélményem se. Hiába tanultam folyamatosan egy évközi dolgozatra mégis megbuktam.:( Utálok élni. Mert nem vagyok okos, inkább egy idióta. Mondjuk én választottam ezt a pályát ez minden vágyam, de nem vagyok elég jó hozzá. Hatalmas csalódást okoznék mindenkinek ha feladnam vagy kibuknek.Újra kéne születnem egy másik aggyal.:'( Nagyon felek, hogy mi lesz később ha már most sem megy.Inkább a halál mint a szégyen.

2015. okt. 13. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is roppant mód meg akarok, de ha megteszem a pokolra jutok, hol sokkal rosszabb lesz mint az életben, szóval hatalmas dilemma ez, nálad, hogy megy ez?
2015. okt. 14. 07:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy jutsz te a pokolra...olyan lesz inkább mikor alszol de semmit nem álmodsz...vagyis SEMMI, megszűnsz. Elég könnyű.
2015. okt. 14. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
aha, persze
2015. okt. 15. 08:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Majd meglátod egyszer úgyis...

Nincs semmi ilyen Istenség, meg mennyország stb..kitaláltak ezeket hogy legyen pénze meg nagy hatalma az egyháznak...emberek irányítása az egész célja.

2015. okt. 15. 12:26
 5/5 anonim válasza:
Ez baromi nagy ostobaság részedről, hogy inkább meg akarsz halni... Nem mindenki ért mindenhez, vagy pedig nem is azt akarja csinálni. Ettől még nem ér kevesebbet az illető. El kell mondani a szüleidnek, hogy mi a helyzet. Remélhetőleg megértik a dolgot. Hasonló vagyok egyébként hozzád, én se szeretek csalódást okozni, de ha ilyesmi helyzetbe kerülnék, akkor leülnék beszélni a szüleimmel és keresnék valami mást, amiben jó vagyok.
2015. okt. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!