Mit kezdjek az életemmel, ha nem találok munkát, főleg olyat nem amiből meg is lehetne élni?
Szerintetek? Mit lehet tenni? Már mindent körbejártam. El vagyok keseredve :(
33/N
Tudod akkor van vége mindennel ha végleg feladja,keress tovább!!!! :) ;)
Sok Sikert!!!
Tedd lehetővé, hogy mindenki akit valaha ismertél tudja, hogy munkára van szükséged. Hátha van valaki aki épp tud és akar is segíteni. Én így találtam munkát. Valaki megkérdezte a főnökét nem kell e ember és kellett.
Amúgy meg addig is próbálj tanulni valami eladhatót. Tudsz angolul pl? Ha nem akkor ez egy mindig jó első lépés lehet.
Nem kötelességük segíteni, ez neked nem jár, nem várhatod el és nem hiszem, hogy jó lelkileg így ítélkezni felettük, esetleg haragudni. Amit te tehetsz az az, hogy ők tudják. A te oldaladat tedd meg, hogy nyíltan tartod ezt az információt, ne azzal foglalkozz, hogy mit nem tesznek ők. Az az ő dolguk. Az ember nem neheztelhet ha nem kap ajándékot. Még segítséget sem kell kérni, csak nem elbújni. Ha elmegyünk egy osztálytalálkozóra akkor nem azt mondani, hogy minden OK, hanem azt, hogy régen keresek állást és nagyon kellene. stb. Aztán majd mindenki eldönti tud e akar e segíteni. Meg eleve jó minél több emberi kapcsolatot gondozni, emberek közé menni. Sőt új kapcsolatokat szerezni. Ezt is csak azért mondom, mert tudom, hogy ilyenkor nagy a kedvtelenség és a hajlam, hogy az ember ne mutatkozzék. És persze nehezebb is ezt pénz nélkül.
Az is lehet, hogy külföldre kellene menned. Ehhez is jó minőségű nyelvtudás kell. 33 évesen még nagyon fiatal vagy.
Ezt pont most küldte egy ismerősöm, lehet neked is kedvedre lesz(nem vagyok keresztény, ezt csak azért mondom, hogy ne érezd valami térítésnek, csak egyszerűen szép szerintem):
(kilenctől van linkelve előtte csak felvezető, mert ez egy könyv bemutató)
https://www.youtube.com/watch?list=UURn003-qzC5GOQVPyJSkgnA&..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!