Hogy tudnám maga szeretni, ha sosem szerettek?
Figyelt kérdés
Gondjaim vannak az önszeretettel,ezen változtatni akarok. A gond,hogy a szüleim,sőt SENKI!!!! sem szeretett sohasem.
Ilyen háttérrel ki tudok magamból kényszeríteni önmagam szeretetét?
2015. okt. 13. 13:04
41/50 anonim válasza:
Ne hülyéskedjél, hanem azonnal menjél el körzeti orvoshoz, aki elküld pszichológushoz, pszichiáterhez!!!
42/50 A kérdező kommentje:
Most? Ilyenkor nincs is orvos. Komolyra fordítva a szót: Tervezem,hogy valamikor elmegyek. Mikor,azt még nem tudom. Amint lesz rá időm,alkalmam.
2015. okt. 17. 19:48
43/50 anonim válasza:
Rendben! Majd írd meg ha elmentél a dokihoz. Minél hamarabb, nem vicc!
44/50 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen megérni elmennem:másképp nem juthatok hozzá bódító pirulákhoz. Az élethez kábulatra van szükségem. Kezdem megérteni a kábszereseket. Ők csak menekülnek a valóság elöl.
2015. okt. 17. 20:19
45/50 A kérdező kommentje:
Mégis mit tud segíteni az idióta orvos?
2015. okt. 17. 21:09
46/50 anonim válasza:
Csak annak lehet segíteni, aki hagyja. Te nem hagyod, bárki bármit mond, elutasítod. Ez a sok ember azért ír kisregényeket Neked, hogy tudj változtatni. Tanuld meg elfogadni a segítséget!
47/50 A kérdező kommentje:
Ami tőlem telik,megteszem. Megpróbálok változtatni.
2015. nov. 30. 18:41
48/50 A kérdező kommentje:
Mit tudna segíteni egy dilidoki? Pláne,hogy nem tartom magam elmebetegnek.
2015. nov. 30. 18:43
49/50 anonim válasza:
Szerintem egy ez hecc volt, ha él és válaszol a kérdés feltevője, akkor persze nem.
Különben legyen neki könnyű a föld - ugye, így kell mondani?
50/50 A kérdező kommentje:
Nem heccből tettem fel a kérdést. És igen: még élek, bár nem tudom, minek.
2017. máj. 18. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!