Hogy tudnám maga szeretni, ha sosem szerettek?
Gondjaim vannak az önszeretettel,ezen változtatni akarok. A gond,hogy a szüleim,sőt SENKI!!!! sem szeretett sohasem.
Ilyen háttérrel ki tudok magamból kényszeríteni önmagam szeretetét?
Nemrég én is írtam naplót,de felhagytam vele.
Nincsenek jó tulajdonságaim,sem sikereim.
Én annyit tudok amennyit itt olvastam a kérdésedben, és máris tudok egy jó tulajdonságot mondani rólad.
Érzed, hogy nincs rendben ahogy most viszonyulsz magadhoz, és változtatni akarsz. Van annyi önismereted, hogy felmérd, hogy baj van, és valamit tenni kell. Tudod milyen kevés ember van aki mer ténylegesen változtatni a hozáállásán? Inkább leélnek egy életet szenvedve a hibáiktól. Legyél büszke arra, hogy változni akarsz, ez már egy jó tulajdonság! És van ott több is szerintem, kezdd el szépen felfedezni őket!
Szellemi fejlődés érdekel? A vallások mind arra keresik a választ, miért van szenvedés, miért van igazságtalanság e világban.
Nem tudsz kutyát tartani? Pl. örökbefogadni menhelyről?
Nekem két halam van és az is jobb kedvre derít, hogy gondoskodok róluk.
Van két kutyám,meg két macskám. Néha felvidítanak,de legtöbbször nem.
Arra vagyok kíváncsi,hogy nehéz gyermekkorom dacára (nem kaptam sok szeretetet)tudom majd szeretni magam.
Az öngyilkosság nem old meg semmit. Csak engedsz a „gravitációnak” ami lefelé húz, ekkor kiadod a kezedből a további kontroll lehetőségét.
Én is közel álltam már az öngyilkossághoz, nagyon közel. Viszont tudom, hogy a tetteknek következményei vannak. Ezenkívül ha nem sikerül, egy életre megnyomoríthatod magad. Sokkal rosszabbá teszed a helyzeted, lehetőségeidet mint előtte volt.
Egy öngyilkosságot elkövetett nő tapasztalata:
Tamara Laroux went to hell after shooting herself, but was saved by God
https://www.youtube.com/watch?v=TF5uBM-q1Wg
Nekem egyszer és mindenkorra elmúlt hogy ögy-ban gondolkodjam. Felismertem a gondviselés létezését! :) Istentől is lehet segítséget kérni, Benne bízni. És Ő jelen van annak az életében, aki Hozzá fordul! Zsoltárok könyve olvasásakor jöttem rá.
„Forduljak Istenhez? A gond ott van,hogy pikkel rám az öreg.”
Szerintem eddig nem nagyon gondoltál rá, hogy segíthetne. Meg kell hozzá térni. Olvasd a Zsoltárok könyvét. Jézust és s a keresztény mentalitást is sokkal jobban meg lehet érteni ebből a könyvből (Ószövetségben van).
Max Lucadonak van egy híres meséje, felnőtteknek is ajánlott: Értékes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!