Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok tanulni?

Miért nem tudok tanulni?

Figyelt kérdés

Ülök a könyv/füzet fölött órákig és semmi nem megy a fejembe. Nem tudok arra koncentrálni, amit olvasok. Régen, pár hónapja, elolvastam és már tudtam is most meg... Egyszer csak azon kapom magam, hogy már a második oldalnál járok, de nem tudom, miről van szó...

Érettségire kellene készülnöm és nem megy, elkezdek azon agyalni, hogy nem megy és már már sírok, hogy lehetek ennyire szerencsétlen. Így nem vesznek fel sehova, de ha mégis, akkor onnan repülök minél hamarabb.

Legszivesebben a nethez vagy egy regényhez menekülök, de ez nem folytatódhat tovább. Én igenis jó képességű voltam, amíg be nem ütött ez a dekonentráltság.

Mit csináljak? Hetek óta ezzel szenvedek... Ez nem folytatódhat így...

2010. márc. 15. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki az agykontrollt. RENGETEGET segít!!!!! :) (a szőlőcukros voltam :) )
2010. márc. 16. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
figyelgesd magad hogy mi lehet az oka hogy nem tudsz egyátalán a tanulásra koncentrálni
2010. márc. 16. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:
agykontroll? am azóta megettem egy csomag szőlőcukrot : D mennyi az ajánlott napi adag? : D : D
2010. márc. 16. 21:31
 14/18 anonim válasza:
51%
Én is féltem vizsga előtt (múlt évben)Ne aggódj biztos sikerülni fog még messze van, addig is minden nap egy-egy tételt tanulj meg de hagyj ki néhány napot nyugodtan menj el a barátaiddal szórakozni hisz még több mint 20 nap van! Nyugi nem lesz nehéz! Ha esetleg kell vmiből tétel szólj!
2010. márc. 17. 18:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! =)
2010. márc. 17. 19:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

ajánlott adag? :) a szőlőcukortól nem leszel okosabb, csak serkenti az agyműködést. én tanulás előtt veszek be egyet és kész.

az agykontrollról itt olvashatsz, ha hiszel az ilyen dolgokban: [link]

van egy villámolvasás nevű módszer, amivel állítólag bámulatos eredményeket lehet elérni (én azért nem használom, mert nekem még közeltsem annyi a tanulnivalóm, hogy azokat villámolvasni kelljen, én a többi agykontrollos technikával tanulok).

ha akarod, bemásolom a könyv letöltőlinkjét, és akkor le tudod tölteni. de erre is rá kell szánni egy kis időt, de megéri. sikertörténetek ezzel kapcsolatban:

[link]

bocsi, hogy ennyit írtam, de maximálisan megértem az elkeseredésedet, az agykontroll-tanfolyam előtt ugyanis én is megszenvedtem a tanulással elég rendesen... sok szerencsét, és ha az agykontrollal kapcsolatban kérdésed lenne, nyugodtan írj privit :)

2010. márc. 18. 19:27
 17/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm. Tudom, hogy a cukortól nem leszek okosabb, de nálam még az is elég lenne, ha jobban tudnék koncentrálni.

Az agykontrollos dolognak maj utánna olvasok és ha lesz kérdésem vele kapcsolatban, megkereslek.

Nagyon köszönöm! : )

2010. márc. 18. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
én sem:s
2010. máj. 31. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!