Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért szeretne manapság...

Miért szeretne manapság mindenki pszichopata lenni?

Figyelt kérdés
Nekem disszociális személyiségzavarom van, tehát az vagyok. Az biztos hogy engem ez nem zavar, de néha ide vetődön és elolvasok egy-két kérdést a témában. Sokan felteszik a kérdést, hogy lehetnek -e pszichopaták, majd szépen felsorolják az érzéseiket alatta, még jobb mikor azt írja, hogy attól FÉL, hogy pszichopata. Az előbb egy olyanon derültem amikor egy válaszoló megnyugtatta a kérdezőt hogy nem lehet az, de nem lehetett meggyőzni az illetőt. Mi ez valami divat? Mindenki pszichopata akar lenni?

2015. szept. 22. 20:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk én pont elmentem egy magánhoz, hogy diagnosztizáljon már. :DD Egyébként azért, mert én is kórházban voltam előtte (mondjuk más indokkal, zárton nem, hálisten, én viszonylag jól megtanultam kontrollálni az indulataimat, persze rengetegszer vagyok dühös, de csak akkor hozom felszínre, ha célom van vele, végülis kisgyerekkorom óta gyakorlom). Ja, aztán úgy három hét után kaptam papírt a pszichiátertől, elraktam a fiókba, de mondta is egyébként, hogy rajtam kívül még sosem ment hozzá pszichopata önként (börtönben dolgozott előtte, többek közt ezért választottam, ott látott sokat).

A gyógyszert meg azért kérdeztem, mert velem is végigetettek mindent, az összes antidepresszánst (mind hatástalan volt, bár nálam mellékhatások mindig voltak, és elég durvák), antipszichotikumot (mire, életemben nem volt egy pszichotikus tünetem sem), hangulatstabilizálót, bár engem képtelenek voltak diagnosztizálni évekig, kaptam borderline-on keresztül mindent, nem értem, a borderline-diagnózisban miért nem zavarta meg őket az, hogy se intenzív érzelmeim nincsenek mások iránt (de még csak nem intenzívek se), se más tipikus borderline tüneteim, szerintem egyszerűen csak nem tudtak mit kezdeni velem, nincsen gyakorlatuk jól funkcionáló pszichopatákkal, én is véletlen kerültem a kezükbe. Aztán mikor megkaptam a papírt, megfogadtam, hogy többször önként én közelébe se megyek egynek se, hahahaha, de azért a körzetivel íratok rivotrilt, valamelyik régebbi kamudiagnózisomra, egy másikkal meg frontint, rám hatnak ezek, a frontintól mondjuk csak bealszom, de néha jó kikapcsolni az agyam, a rivo meg egy kicsit fordítottan működik nálam, és nem nyugtat, hanem pörget. Vicces gyógyszer, mindig kínálgatom a normális ismerőseimet vele, aztán elalszanak tőle. A verseny- vizsga- és munkahelyzetekben én is nagyon kedvelem az állandó nyugodtságot, mindig röhögök magamban, ha megkérdezik előtte-közben, hogy én miért nem vagyok ideges.

Jókis állapot ez, én valahol megértem azokat, akik megirigylik és bebeszélik maguknak. :DDDDD Bár hogy a szenvedéssel hogy tudják összehozni, rejtély.

2015. szept. 24. 13:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Én is megtanultam kontrollálni az indulataimat (meg hogy mikor nem kell) de a kórházban provokáltak elég keményen az ápolók (pl. órákon át nem engedtek cigizni) Én most fogyasztom egy kórházon belül a 4. pszichiáteremet, mert mind továbbad egy éven belül :D Biztos mind egyszerre hiányoztak az egyetemről amikor az antiszociális személyiségzavart tanították. A körzeti orvosomról annyit, hogy mikor hozzá megyek gyógyszerért szorongásos depresszió kódjával írja nekem a recepteket :D (lehet elgondolkodok a színészi pályán)
2015. szept. 24. 13:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Én amúgy vezetői beosztásban dolgozom, és egyszer olyan 1-2 évvel ezelőtt az egyik alkalmazottam behozott nekem egy filmet, hogy én vagy innen szedem a dumámat, vagy én írtam a forgatókönyvet, a Wall Street farkasa volt az. Egyébként a budai elit éttermek világában mozgatom a szálakat pár éve a háttérben. Vidékiként kerültem oda akit mindenki lenézett, és kezdetben a tányérokat mosogattam a vendégek után.
2015. szept. 24. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem pánikbetegségre az egyik, generalizált szorongásra a másik. :DDD

Ja és igen, azt kifelejtettem, hogy engem is végig provokáltak a kórházban, és a végén se voltak hajlandók bármit mondani, hiába kérdeztem őket, az utolsó diagnózisom tőlük "kevert és egyéb személyiségzavar", a nagy semmi kb. Ezért kerestem végül egy értelmes magánt, hogy mondja meg akkor, mi a szituáció.

A pszichológusok és pszichiáterek kb 95%-a aluliskolázott hozzánk, ez van. :D

2015. szept. 24. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez rohadt jó, én még tanulok, mert nincs kedvem dolgozni, kapom is mindenkitől, hogy nekem már dolgoznom KELLENE, kellene, ki szerint, a szociális normáitok szerint, és ha igen, akkor nekem miért kéne az alapján élnem? És akkor néznek rám mint a hülyék.

Az életkörülményeim meg így is nagyon jók, de hogy hogy értem el, az nem publikus, haha. :D

2015. szept. 24. 13:59
 16/18 A kérdező kommentje:
Még én sem vagyok 25 éves, de már nem tanulok. Mikor megtudtam, hogy pszichopata vagyok akkor úgy döntöttem, felesleges tovább koptatni az iskolapadot, mert ez a diagnózis több lehetőséget teremt mint akármelyik diploma. :D Szerintem az orvosok azon 5%-a akik nem alulképzettek hozzánk szintén pszichopaták, vagy mint te is írtad börtönben dolgoztak és ott ismerkedtek ezzel az egésszel. Azt hogy mit hogy értem el én se írom le, nem akarok én ötleteket adni a konkurenciának, meg a betegségszomjas tiniknek :D Én egyébként úgy gondolom, hogy a világ nem működne a pszichopaták nélkül, biztos hogy összeomlana az egész világgazdaság, ha az összes úgy döntene, hogy visszavonulót fúj. Ha nincs vezér szétfut a sereg...
2015. szept. 24. 14:18
 17/18 A kérdező kommentje:
A munkámban egy ember van felettem, A nagyfőnök, szintén pszichopata, ős is tudja rólam, de csak egyszer éríntettük a témát, azt mondta, hogy "Engem annyiszor próbálsz meg átbaxni ahányszor csak szeretnél, az nem gond, nincs belőle harag, DE! kibaxni velem csak egy esélyed lesz" Egyébként azt bírtam amikor nem csak az étterem dolgaival kapcsolatban, hanem a saját személyes dolgait illetően is titoktartást íratott alá velem :D
2015. szept. 24. 14:35
 18/18 anonim ***** válasza:
Most valahogy úgy érzem magam mint aki az ígéret földjére csöppent. A rengeteg idióta közt megmosolyogtató látni ilyen embereket, mint ti. Egyébként, érdekelne egy pár dolog veletek kapcsolatban. Szóval, érzelmi oldalatok abszolút nincs, ráadásul bűntudat stb. sincs. Hogyan élitek meg a változásokat? Felmérni, beilleszkedni és irányítani? És a drogok, miket próbáltatok ki, és milyen hatással volt rátok? Előre is köszi a válaszokat.
2015. okt. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!