Ő most egy pszichopata?
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom , aki mindig kedves volt hozzám csak furcsán kedves . Egyszer azt mondta ha választania kéne hogy egy embert vagy állatot ölne meg , akkor az embert választaná, mert az emberek sokat ártottak neki . Elmondta nekem hogy , a kedvességet tanuljuk és nem velűnk születik mert minden ember gonosznak születik . Furcsa volt ez az egész , de a legfurcsább az volt amikor elkapta a nyakamat és elkezdte szorongatni . Ez után elengete a nyakam és beleverte a falba a kezét , és kibált magával hogy hogy képzeled hogy bántod ezt a lányt , ő nem ártott neked . Ezt saját magának mondta , ez után pedig kérdeztem hogy hogy képzeli hogy elkezdi szorongatni a nyakam . Mondta hogy legközelebb meg is öl . Szóltam az anyukámnak ő meg az ő anyjának , de a szülei nem vesznek észre rajta semmit . Pedig tuti nem épelméjű . Szerintetek ?2015. júl. 7. 23:39
1/5 anonim válasza:
Hát, egész furcsán csajoznak a mai fiuk :D
Ez egy elmebeteg, kerüld el.
2/5 A kérdező kommentje:
én próbálom , de nem hagy békén , fogom azt elküldöm az anyjába és megtanulja hogy velem nem szórakozik .
2015. júl. 7. 23:58
3/5 anonim válasza:
Egy elmebeteg állatvédő. Amúgy is minden szélsőségest messziről kerülj el, de ez már neked ment fizikailag is. Egyértelműen orvoshoz való, közveszélyes.
Ha közel van hozzád akkor hol a barátja leszel, hol az ellensége, de mivel beteg az agya, sosem fogod megérteni mikor mire mi a reakciója. Az iskolában is szóljál, ha egy iskolába jártok.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem hála istennek , nem egy iskolába járunk . De akkor is tartok tőle egy kicsit , de amikor meglát sokszor rámmosolyog máskor meg mint ha meg akarna ölni . Nagyon furcsa
2015. júl. 8. 00:11
5/5 anonim válasza:
Hát valami nagyon nem stimmel vele az biztos. Lehet személyiségzavar, vagy pszichopata, hogy nem normális az tuti. Szerintem próbáld elkerülni amennyire lehet, ha találkoztok találj ki valami kifogást hogy miért kell sürgősen lelépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!