Miért érzek késztetést arra hogy ropogtassam az állkapcsom?
Figyelt kérdés
Hát igen furán hangzik, de sajnos 1-2 éve észre vettem ezt magamon, sokszor nem is tudatos és nem is foglalkozom vele, de van amikor emiatt nagyon elkezd fájni az állam és a fejem is és ha még észre is veszem magam akkor sem tudom megállni tudatosan.
Lehet ez valami mentális betegség jele vagy mással van a gond?
2015. szept. 18. 20:37
1/3 anonim válasza:
Potcselekvés.mint a körömragas.rossz szokas.probalj leszokni rola.kikopik az allkapocsizületet.
2/3 anonim válasza:
Attól függ, vannak-e más tüneteid is (nyugtalanság, rossz közérzet, én-idegen gondolatok, szorongás stb).
Lehet pusztán egy rossz szokás, ha viszont más dolgok is társulnak hozzá, akkor már komolyabban kell venni.
3/3 A kérdező kommentje:
Amit írtál azok mind meg vannak...
2015. szept. 19. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!