Pánikbetegek, veletek is szokott ilyen lenni?
Egész nap rosszul vagytok, szédültök, ájulásérzetetek van és gyakran megy fel a pulzusotok? Nekem nem jön elő a pánikroham, mert megtanultam kontrollálni, de egész nap remegek, szorongok, nehezen kapok levegőt és úgy érzem, bármikor előjöhet egy nagyobb pánikroham. Régebben egy nap többször is engedtem, hogy előjöjjön, de már valamilyen szinten tudom, hogy nem fogok elájulni és nagy levegőket veszek, így nem hagyom, hogy rosszul legyek. Nektek, pánikbetegeknek nem kell mondanom, hogy mi mindent beképzel magának ilyenkor az ember, minden vizsgálaton átesik és még utána sem hiszi el, hogy nincs szervi baja. Annyira borzalmas, mert nem hiszem el, hogy ennyire rosszul legyek ettől az egésztől minden áldott nap:( Ti is így vagytok/voltatok vele? Most hogy érzitek magatokat?
17L
Nekem is volt nehéz időszakom, kijöttem belőle. Gyógyszer nélkül. Szerintem iszonyú felelőtlenség egy 17 éves lányt antidepresszánsra biztatni! Hogy fog majd kisbabát vállalni így?????????? Terhesség alatt szinte semmi gyógyszer nem szedhető! És ha szedi, majd a gyerek küzdjön meg születés után az elvonási tünetekkel vagy mi?
Persze már hallom a választ, hogy nem kell örökké szedni.
Én tudom milyen egy enyhe nyugtató elvonási tünete, tudom azt is, hogy a durvábbakat ha le is teszi valaki, akár 1 éven át lehetnek elvonási tünetei.
Ismerek olyat, akinek azért nem lehet több gyereke, mert nyugtatót szed és nem tudja lerakni!
szia....nekem is ez szokott lenni, már vagy 3-4 éve tart, most már szerencsére jobb.
Nekem úgy kezdődött, hogy a suliban nagyon elmélyültem magamba, és olyan volt, mintha nem lennék ott. Vagy hát nem tudom másképpp leírni, de anyukámnak én azt úgy magyaráztam mindig, hogy Nem vagyok itt. Persze nem érti senki, mert hát elég hülyén hangzik.
Vagy pld. egy szobában nem lehetek sokáig, mert beremerülök és ha kimegyek, akkor mindig kell magamban mondanom, hogy itt és itt vagyok. Szóval szörnyű, mert néha megijedek, hogy jézus, hol vagyok. És akkor magamba mondom, hogy ilyen és ilyen nap van, most ez az óra megy, meg ilyenek. Meg én is bepánikolok, hogy elájulok, meg ilyenek. A suliban már egy nap nem birtam és hivták a mentőket. Teljesen bepánikoltam, és a neurológus elküldött pszichológushoz. Onnan a pszichiáterjez, és ez mind 3 év után. és 3 évig borzalmas volt minden nap, egyszerűen reggel reszkettem, ugy féltem, mert mintha más dimenzióban lettem volna. Az kell, hogy valaki elfoglaljon. Vagy pld. nagy termekbe nem tudok lenni, meg furcsa volt az osztályban is. egyszerűen nem tudom leirni ezt az érzést. Meg azon gondolkodtam, hogy nem is létezem, meg hogy ez csak a kitalációm. Utána elkezdtem szedni a zyprexát és a sertralint, amit a pszichiáter irt fel. Egy idő után szinte olyan voltam, mint régen, amikor még semmi ilyen hülyeségem nem volt. ehhez van még több hülyeségem is. PLd. nem tudtam kimenni az utcára. És nem tudtam kinézni az ablakon...meg hát borzalom,...ezek még most is vannak...de nem megállás nélkül.
Tudom régi kérdés de érdekelne hogy hogy vagy azóta kérdező? Vagy valamelyik válaszoló is nyugodtan leírhatná. Én most szenvedek hasonlóan mint amit a kérdező leírt, és megnyugtatna ha írna valaki hogy azóta sikerült-e meggyógyulnia?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!